Workshops

Onze workshops

Tankstation voor Mensen biedt 5 verdiepende workshops aan waarbij elke stap van het Tanken® centraal staat. Dit gaat altijd gepaard met kennisoverdracht, het ervaren van de stap, het oefenen met de stap en het creëren van een persoonlijk stappenplan.

De deelnemer ontvangt een werkboek, dat zijn handleiding gaat worden om voor zichzelf duurzaam tankmomenten in te bouwen. Dit levert structureel inzichten en geeft antwoorden op vragen als: Hoe ontspan ik? Hoe houd ik mijn energie op peil? Hoe kan ik mentaal opruimen? Wat is voor mij werkelijk waardevol in mijn (werk)leven? Hoe blijf ik in balans? Hoe kan ik toegevoegde waarde blijven bieden aan mijn organisatie?

workshop 1    ONTSPANNEN

van spanning naar ontspanning

workshop 2    LEEG WORDEN

van een vol naar een rustig & overzichtelijk hoofd

workshop 3    HERINNEREN

wat is voor mij werkelijk betekenisvol in werk en leven

workshop 4    VERSTILLEN

afstand nemen van de drukte, stil worden

workshop 5   INNERLIJK LUISTEREN

ophalen van energie, inzichten en inspiratie

 

Comments are closed.