Tanken® voor jezelf

Tanken® voor jezelf

We werken niet teveel, we laden te weinig op.

Individueel Tanken® is waardevol voor iedereen die:

 • te weinig energie voelt
 • te gespannen is
 • regie wil nemen en richting wil bepalen
 • moeite heeft met het maken van een beslissing of
 • een inzicht of antwoord wil krijgen op een vraag

Onze hersenen kunnen nu en dan overprikkeld raken. We zijn gejaagd, gespannen, veel bezig met externe of sociale prikkels, to-do lijstjes en verwachtingen van anderen. We zijn een denkmachine geworden die zowel in werk- en privétijd veel op -aan- staat. We willen presteren, we rennen van hot naar her, denken vooral en zetten welvaart boven ons welzijn. Daarmee zijn we de verbinding met ons zelf en elkaar wat kwijtgeraakt.

‘Ik heb een vol hoofd, ben leeg wat betreft energie. Ik denk veel. Ik luister niet meer naar mijn behoeften. Ik laat me leiden door mijn hoofd. Ik moet nog heel veel doen. Ik wil dit, ik wil dat. Ik ben druk, maar niet productief. Mijn lichaam zegt me dat ik moe ben en uit wil rusten. Mijn ego zegt me dat ik daar geen zin in heb en ook geen tijd voor heb.’

Je bent je eigen tankstation. Vergeet niet te tanken.

Individueel Tanken®

Wij bieden individuele tanksessies aan. Live of online. We leren je Tanken® en begeleiden je om tankmomenten in je leven te gaan inbouwen. Tanken helpt je om je energie op peil te houden, balans te bewaren, richting te geven en geïnspireerd te blijven.

De sessies worden verzorgd door ervaren coaches, psychologen.

Wat levert individueel Tanken® op?

 • energie en ontspanning
 • balans
 • richting
 • in-zichten
  • intuïtieve, eigen antwoorden op vragen
  • waardengerichte oplossingen

Contact

Ben je geïnteresseerd of wil je meer (praktische) informatie? Neem contact met ons op via info@tankstationvoormensen.nl of bel naar 077 85 15 215.

Comments are closed.