Over ons

Onze missie

Het Tankstation voor Mensen is een sociale onderneming met als missie zoveel mogelijk mensen te laten tanken. Wij willen op deze manier een wezenlijke bijdrage leveren in de kwaliteit van werk en leven.

Onze visie

We hebben de afgelopen decennia de economische waarden vooropgesteld en de natuurlijke & sociale waarden ondergeschoven. Om te kunnen vernieuwen, op basis van een natuurlijk ritme, hebben we elkaar nodig. Iedereen is van waarde. De balans dient hersteld te worden tussen de maatschappelijke weg (welvaart), de natuurlijke weg (welzijn) en de innerlijke weg (dankbaarheid), met de economie in een gezonde positie.

Het Tankstation voor Mensen faciliteert energie, ontspanning en inspiratie voor mensen, medewerkers, teams en organisaties om de balans te herstellen en te kunnen vernieuwen.

Onze historie

De start van het Tankstation voor Mensen dateert van 2007. Het was in die tijd dat grondlegger en oprichter Theo Driessen tot een vernieuwend inzicht kwam:  We leven in een tijd die steeds meer energie van ons vraagt, alleen zijn er geen tankstations te vinden. In de jaren daarna is het concept van het Tanken ontwikkeld, beproefd en constant verfijnd.

Samen met vele andere enthousiastelingen en ambassadeurs is veel energie gestopt om het tanken klaar te maken voor de markt en er een organisatie omheen te bouwen. In 2018 was het concept voldoende volwassen en de tijd rijp om het tanken te laten zien aan de wereld.

Madeleine Kremers en Teun van den Elzen vormen de basis van het Tankstation voor Mensen, met Theo Driessen als inspirator op de achtergrond. Zij ontwikkelen, experimenteren, initiëren en zoeken samenwerkingen op om hun missie te laten slagen: zoveel mogelijk mensen te laten tanken. Omdat we zien dat dit leidt tot meer waarde voor ieder individu, iedere medewerker, ieder team en iedere organisatie.

Comments are closed.